Utomhustjänster & Priser

Berätta för oss om er drömkonferens!

Skräddarsydd helhetslösning

 

Vill ni säkerställa att ni når toppresultat på er konferens, får en unik upplevelse och samtidigt befinna er i en optimal miljö för hälsa, välmående och prestation?

Utomhuskonsulterna  samskapar konferensen med er under 3 kreativa  digitala projektmöten online á max 1h. Vi sätter oss in i era behov, utmaningar och mål och läser in oss på viktiga dokument. Innehållet i konferensen anpassas så att det ska skapa fortsatt värde i er dagliga verksamhet.
Efter konferensen finns även möjlighet att ta in oss som facilitatorer för workshops och coaching som fyller på med energi,
gemenskap och rätt fokus! 

Om alla lät er ta hand om sina konferenser skulle både företag och individer må bättre och ta klokare beslut!
Lars Guttorp

CEO & Management consultant, Arkatay Consulting AB

Prislista

Det ska vara lika enkelt att boka oss direkt som hos Svenska Möten och deras anläggningar. Genom att priset är fast kan vi använda all mötestid till att bygga relation och skapa maximalt värde tillsammans med våra kunder.

 

Utomhuskonsulternas aktiviteter

Utomhuskonsulterna sätter sig in i era behov, utmaningar och mål genom max 1,5 h samskapande och kreativ tid med er online. Vi läser in oss på viktiga dokument och anpassar aktiviteterna så att de ska skapa fortsatt värde i er dagliga verksamhet. Med vår bakgrund inom coaching och organisationsutveckling bidrar vi till arbetsglädje, gemenskap och goda resultat.

”Sjukt bra riggad övning i kommunikation, det blev så konkret!
Martin Persson

Head of Purchasing and Products, IBC SOLAR AB

Skattjakten (1-2h)

Teamet letar efter tre nyckelfrågor att besvara i den vackra naturen. På de platser där vi har tillgång till vatten får medarbetarna ro eller paddla över till en vacker ö.
Syfte: Genom kollektiv intelligens löser medarbetarna de tre viktigaste frågorna för organisationens framgång. Skapar delaktighet, gemenskap och ger ledningen en tydlig överblick på var gruppen befinner sig. Passar för mellan 3-300 deltagare
PRIS
15600+200pp ex. moms +hyra av roddbåt/kanot

Legokommunikation (1h)

Med hjälp av Lego riggas en träningarena för tydlig kommunikation. I en lekfull anda får medarbetarna upptäcka både fallgropar och framgångar kring den egna kommunikationen.  Efter konferensen finns möjlighet att ta med sig de nya insikterna kring kommunikation och direkt tillämpa dem i er vardag. 
Syfte: Skapar förståelse för hur man behöver kommunicera för att samarbetet ska fungera mellan olika team och yrkesgrupper.
PRIS
10600kr+200pp ex. moms

Piano & middagsaktivitet (3h)

Pianobar och fördrink efterföljs av  teamstärkande middag i restaurangen. Roterande bordsplacering och relationsstärkande intervjuer där ni både får skratta, bli förundrade, tänka efter och lära känna varandra på nya sätt.
Syfte: Skapar en god och exklusiv stämning, fördjupar relationerna och stärker teamet. Passar från 5 deltagare till det antal som ryms i restaurangen.

PRIS
15600kr+150pp ex. moms

Syfte
& Mål i fokus 

Vi skräddarsyr alltid utomhuskonferensen utifrån de unika möjligheter och behov som din organisation har.
Du kan tryggt lämna över planering och projektledning inför, under och efter konferensen. Ni har alltid tillgång till vårt digitala projektverktyg där projektet växer fram utifrån en djup analys av era behov.
Genom att vi processleder och faciliterar på plats säkerställs därmed att vi levererar det vi kommit överens om. Parallellt observerar, deltar och bidrar du som ledare till gruppen.

På så sätt når vi syfte och mål tillsammans! 

 

 

 

Mötesdesign
& Projektledning

Med en tydlig struktur projektleder och planerar vi konferenser, workshops och gruppcoaching med naturen som hela eller en del av mötesrummet.
Genom våra digitala verktyg har du som uppdragsgivare alltid tillgång till processen och kan medskapa i realtid.
Mötet designas utifrån Healthy Mind Platter för att optimera varje deltagares kapacitet och välmående.
Med lyhördhet, kreativitet och struktur skapar vi en agenda och ett upplägg där minsta detalj bidrar till helhetsupplevelsen. Alltid med utgångspunkt utifrån vad vi ska uppnå med konferensen.

Så får vi hållbara resultat och maximal effekt!

Facilitering
& Föreläsningar

Vi faciliterar och leder utomhuskonferensen med trygg och erfaren hand mot det syfte och mål som vi kommit överens om.
Grupp- och individutveckling är en viktig del i programmet, liksom att  tillsammans skapa konkreta aktivitetsplaner för att implementera och genomföra det vi kommit fram till under utomhuskonferensen. Vi hjälper er att nå framgång genom att ta fram gruppens potential i en miljö där var och en får växa till framgång.
Som en del av konferensen erbjuder vi interaktiva föreläsningar på ämnen som prestationspsykologi och psykisk beredskap, flow, psykologisk trygghet, innovation och självledarskap. Föreläsningarna underbyggs med vetenskaplig forskning.

Ingen lämnar våra utekonferenser utan att må och prestera bättre!

”Ni har varit superproffsiga att jobba med. Från första samtalet med energi och inspiration och inte något är omöjligt.
Ni hittar lösningar och det finns en röd tråd genom allting.”

Ann Ericsson

Communication Manager, Skanska IT

Yamina Enedahl och Jessica Wicklund som är moderatorer, konferensledare, mötesdesigners och utomhusguider

Ett möte UTöver det vanliga

Upplevelser, Gemenskap & Resultat

GEOGRAFISK TÄCKNING dagsuppdrag

Mälardalen, Södermanland, Stockholm, Södertälje, Sollentuna, Täby, Nacka, Lidingö, Solna, Nykvarn, Strängnäs, Mariefred, Eskilstuna, Västerås, Enköping, Nyköping, Flen, Katrineholm, Huddinge, Upplands Väsby m.fl.

GEOGRAFISK TÄCKNING flerdagarsuppdrag

Hela Sverige