Utomhuskonferens?

Kontakta oss här!

Om Utomhuskonsulterna

Yamina Enedahl

Yamina Enedahl

Facilitator, föreläsare, mental coach

På min väg mot Sveriges första världsrekord i fridykning upptäckte jag kraften i tydliga målbilder och rätt fokus.
I 20 år har jag förfinat den kunskapen för att utveckla individer och team till att vara högpresterande på ett hållbart sätt. 

Gunilla von Perner

Gunilla von Perner

Kommunikationscoach


Med utgångspunkt i fråge- och samtalsmetodik har jag i över 20 år utbildat och skapat den samtalskvalité som krävs för kreativa organisationer med självmedvetna människor under ständiga förbättringar.
-Tänk vilken effekt samtalen får när vi möts utomhus!

Vår historia

Utomhuskonsulterna grundades av mig, Yamina Enedahl och Jessica Wicklund 2020.
Det började som en möjlighet att kunna mötas fysiskt och med kvalitet under den pandemi som då rådde i världen och som en motvikt till alla de digitala möten som fyllde kalendrarna.

För varje utomhuskonferens vi genomförde blev vi mer och mer faschinerade över hur snabbt grupperna utvecklades när fyra väggar försvann och ersattes av naturen som mötesrum.  Till vår stora glädje upptäckte våra kunder samma sak och utomhuskonsulterna växte.

Idag är naturen en självklar turbo i varje möte oavsett om temat är mål, budget, strategi och/eller teambuilding.

Med vår stora nätverk och vår samlade kompetens inom organisationsutveckling, prestationspsykologi, ledarskap, coaching och mötesdesign plus de positiva effekter som naturen ger skapas möten UTöver det vanliga och långsiktiga resultat.

Utomhuskonsulterna samarbetar även med organisationer och personer som är experter inom sina områden. Vi är även certifierade av Svenska Möten. Läs mer om det här.  

 

Spot on! Utomhuskonferensen med utomhuskonsulterna var exakt vad vi behövde!

Jimmy Johansson

Kökschef, Saltå By