Utomhuskonferens?

Det är vi som är utomhuskonsulterna, välkommen!
Kontakta oss här!

Utomhuskonsulterna grundades av mig, Yamina Enedahl och Jessica Wicklund. Det började som en möjlighet att kunna mötas fysiskt och med kvalitet under den pandemi som då rådde i världen och som en motvikt till alla de digitala möten som fyllde kalendrarna.
För varje utomhuskonferens vi genomförde blev vi mer och mer faschinerade över hur snabbt grupperna utvecklades när fyra väggar försvann och ersattes av naturen som mötesrum.
Idag är naturen en självklar turbo i varje möte oavsett om temat är mål, budget, strategi och/eller teambuilding.
Med vår samlade kompetens inom prestationspsykologi, ledarskap och mötesdesign plus de positiva effekter som naturen ger skapas möten UTöver det vanliga.

På min väg mot Sveriges första världsrekord i fridykning upptäckte jag kraften i tydliga målbilder och rätt fokus. I 20 år har jag förfinat den kunskapen för att utveckla individer och team till att vara högpresterande på ett hållbart sätt.
För att skapa upplevelser, gemenskap och resultat samarbetar Utomhuskonsulterna med organisationer och personer som är experter inom sina områden – vi är en även certifierade av Svenska Möten, där vi är deras utekonferens och -mötes-proffs – läs mer om det här. Det kan utöver utomhuskonferenser och teambuilding vara mötesdesign, utomhusmatlagning, friskvård och hälsa eller musik- och underhållning.